EuropaStedentrips

Een onvergetelijk bezoek aan het romantische Parijs

Eiffel Tower, Paris France

Deze wereldstad heeft meer dan 20 wijken, elk met een eigen unieke straatnaam. Het is gemakkelijk om te verdwalen in Parijs, maar als je voor het eerst op bezoek bent, maak je geen zorgen: je zult uiteindelijk je weg terug vinden naar het centraal station. U kunt ook met het openbaar vervoer komen, wat u veel geld kan besparen. Het openbaar vervoer nemen is een uitstekende optie als u geen Frans spreekt.

Zorg ervoor dat u uw hotel uitcheckt voordat u in Parijs aankomt. Kies een betaalbare maar veilige locatie in de buurt van de belangrijkste toeristische attracties. Als je een hotel aan de rand van de stad kiest, moet je meerdere uren per dag pendelen, dus zorg ervoor dat je een plan hebt gemaakt om dichter bij de actie te blijven. Vergeet echter niet om wat onderzoek in de omgeving te doen. U wilt natuurlijk niet al uw kostbare vakantietijd kwijtraken.

Je kunt ook een hotel boeken in het arrondissement waar je gaat overnachten. Afhankelijk van wanneer je op bezoek bent, is het eerste arrondissement het meest centraal. Het vierde arrondissement is het beste voor gezinnen, terwijl het 18e en 19e arrondissement meer boetiekopties bieden. Als je een beperkt budget hebt, kun je ook een Airbnb-appartement in de buurt van de luchthaven vinden. In het 1e en 4e arrondissement zijn er voldoende accommodaties voor uw reis naar Parijs.

In Parijs worden buurten verdeeld door arrondissementen. Het eerste arrondissement is het centrum van de stad, terwijl je in het 8e arrondissement de Eiffeltoren en andere iconische bezienswaardigheden vindt. Voor meer winkelen, probeer het 7e arrondissement. Als alternatief, als je een budget hebt, moet je proberen in het hart van de stad te blijven. Het zal je wat tijd en energie besparen! Als je de stad voor het eerst bezoekt, kun je een rondleiding overwegen of een lokale gids inhuren.

De stad heeft veel parken en tuinen. U kunt picknicken langs de Seine. Zorg ervoor dat u zich houdt aan de regels van goede manieren. Zorg ervoor dat u niet op de monumenten schrijft of fotografeert. Je wilt niet dat de monumenten er lelijk uitzien. Als je een camera hebt, moet je er in het donker foto’s van maken. Dit is een must als je in Parijs bent. Als je geen smartphone hebt, heb je een digitale camera nodig om het stadslandschap te fotograferen.

Er zijn veel plaatsen waar u uw maaltijden kunt nuttigen. De meeste mensen in Parijs zijn erg vriendelijk, maar als je haast hebt, is er niets erger dan te veel honger hebben. Tijdens je verblijf in Parijs moet je veel eten en drinken! Bovendien geloven de Fransen niet in fooien en jij ook niet. Let gewoon op de wet en geef geen fooi aan de lokale bevolking en geniet van je vakantie!

Daarnaast kunt u ook een verscheidenheid aan keukens en wijnen proberen. Voor een maaltijd in Parijs moet je altijd om hulp vragen. U kunt in ieder geval de hulpdiensten bellen. Zij kunnen u ook helpen bij het vinden van een accommodatie. U kunt deze plaatsen bezoeken door de drukte van de stad te vermijden.

Booking.com

Gerelateerde artikelen
EuropaStedentrips

Dit zijn de 5 topsteden van Spanje

Dit zijn de 5 topsteden van Spanje Spanje, misschien wel één en zo niet de populairste…
Lees meer
EuropaScandinaviëStedentrips

Wat zijn de populairste vakantiebestemmingen in Zweden?

Wat zijn de populairste vakantiebestemmingen in Zweden? Zweden is een land met een prachtige natuur.
Lees meer
EuropaStedentrips

De meest populaire vakantiebestemmingen in Oostenrijk

De meest populaire vakantiebestemmingen in Oostenrijk Oostenrijk is een land waar ieder jaar veel…
Lees meer

Geef een reactie