EuropaStedentrips

Hoe u het meeste uit uw tijd in Florence kunt halen

Istanbul city scape

Een bezoek aan Florence is een van de meest populaire reisbestemmingen ter wereld, maar er zijn een paar dingen die u moet doen om het meeste uit uw reis te halen. Eerst moet je weten waar je tickets kunt kopen. Omdat de stad ongelooflijk populair is, zul je te maken krijgen met drukke straten, lange rijen en selfie-nemende toeristen. Gelukkig zijn er manieren om deze problemen te vermijden en het meeste uit je tijd in de stad te halen.

De beste tijden om Florence te bezoeken zijn over het algemeen het vroege voorjaar, de late zomer en het vroege najaar. Hoewel er altijd veel toeristen in Florence zijn, zijn dit de beste tijden om de stad te zien. U kunt de warmste maand van het jaar vermijden door deze maanden te vermijden, aangezien dit de drukste tijd van het jaar is voor het toerisme in Europa. Ook zal het tijdens de schoolvakanties druk zijn in de stad, wat de prijs van accommodaties en andere dingen zal verhogen.

Als u Florence in de winter bezoekt, probeer dan uw reisschema dienovereenkomstig te plannen. Hoewel het weer koud kan zijn, kun je overdag nog steeds wat plezier beleven, vooral in de vele lokale osteria. Zelfs als de musea in de winter minder druk zijn, zul je nog steeds met de drukte rekening moeten houden, dus je kunt overwegen om overdag te gaan, wanneer ze minder druk zijn. Als u besluit Florence in de winter te bezoeken, moet u er ook rekening mee houden dat u uren in de kou moet wachten om enkele van de beroemde gebouwen binnen te gaan.

De stad Florence is ook een van de meest populaire studiebestemmingen in het buitenland ter wereld, dus zorg ervoor dat je profiteert van het nachtleven. Ondanks het feit dat de stad een ongelooflijk nachtleven heeft, zijn er veel toeristische attracties om te overwegen. Naast de legendarische geschiedenis, herbergt de stad een aantal geweldige kunstmusea. De Galleria degli Uffizi herbergt de grootste collectie renaissancekunst ter wereld. De geboorte van Venus van Botticelli is een iconisch schilderij, maar er zijn ook andere geweldige kunstwerken die je moet bekijken.

Een bezoek aan Florence is hierdoor een spannende en mooie bestemming. De smalle straatjes en schilderachtige buurten van de stad maken het een ideale plek voor een vakantie. Door de bezienswaardigheden van de Duomo en de Santa Maria del Fiore-kathedraal te bekijken, kunt u de rijke cultuur en artistieke geschiedenis van de stad ervaren. Het is een stad vol verrassingen voor bezoekers. Als u van plan bent om Florence te bezoeken, zult u zeker blij zijn met de kosmopolitische sfeer.

Een bezoek aan de Piazza Santo Spirito en de Boboli-tuinen is een must als u in de stad bent. De kerken in dit gebied zijn een geweldige plek om te lunchen en dineren, maar ze kunnen ook druk en overvol zijn. Trouwens, de beroemde Ponte Vecchio is een van de beroemdste bezienswaardigheden van Florence, dus je zult waarschijnlijk twee keer willen gaan om de verschillende buurten te bekijken en de schoonheid en architectuur van elk te zien.

De Duomo is een mijlpaal in Florence en veel bezoekers blijven hier. Maar als u een stel bent dat op zoek is naar romantiek, dan is het romantische gebied San Niccolo een aanrader. Geplaveide straten en traditionele Italiaanse coffeeshops maken dit gebied een favoriet onder toeristen. In de zomer zitten de Piazzas vaak vol met locals. Een paar minuten wandelen door de stad brengt u bij de meest populaire bezienswaardigheden en buurten van Florence.

Tijdens uw bezoek aan Florence moet u zeker een bezoek brengen aan de beroemdste gebouwen. In Florence kun je enkele van ’s werelds grootste kunstwerken vinden. De Galleria degli Uffizi, met de beroemdste schilderijen ter wereld, is een van de beste plekken om ze allemaal te zien en urenlang te kunnen bewonderen. Als u op zoek bent naar een goed souvenir, bezoek dan de winkels op Piazza Santo Spirito en de werkelijk prachtige Boboli-tuinen.

Booking.com

Goedkope vluchten naar Florence

SkyScanner Simple Flight Search Widget

Booking.com

Gerelateerde artikelen
EuropaStedentrips

Dit zijn de 5 topsteden van Spanje

Dit zijn de 5 topsteden van Spanje Spanje, misschien wel één en zo niet de populairste…
Lees meer
EuropaScandinaviëStedentrips

Wat zijn de populairste vakantiebestemmingen in Zweden?

Wat zijn de populairste vakantiebestemmingen in Zweden? Zweden is een land met een prachtige natuur.
Lees meer
EuropaStedentrips

De meest populaire vakantiebestemmingen in Oostenrijk

De meest populaire vakantiebestemmingen in Oostenrijk Oostenrijk is een land waar ieder jaar veel…
Lees meer

Geef een reactie