Noord-Amerika

De Niagarawatervallen bezoeken tijdens de herfst

Voordat u de Niagara Falls bezoekt, moet u weten wat u kunt verwachten. Omdat de watervallen worden gedeeld door Canada en de Verenigde Staten, heeft u mogelijk een bezoekersvisum of ETA nodig. De Canadese kant van de watervallen is meer ontwikkeld, maar heeft tal van attracties en nog veel meer te bieden. U kunt een bezoek brengen aan de Horseshoe Fall, een van de meer populaire toeristische attracties. Als je niet zeker weet of je een visum nodig hebt, bekijk dan onze gids over de Canadese visumvereisten voor bezoekers.

Een bezoek aan Niagara Falls is het hele jaar door prachtig, maar de zomer is de drukste tijd van het jaar. Als u overweegt de watervallen te bezoeken, houd er dan rekening mee dat de regio in de zomer erg heet kan worden. Bovendien zijn de watervallen het meest zichtbaar tijdens de zomermaanden, die ook de drukste zijn. Om de drukte te vermijden, probeer het toeristische hoogseizoen van de zomer te vermijden.

Voor een adembenemend uitzicht op de watervallen kunt u een boottocht maken op de Maid of the Mist. Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je ook een cruise van 40 minuten maken op de Niagara-rivier. Je kunt ook de Prospect Point Observation Tower beklimmen en de watervallen van bovenaf bekijken. Een bezoek aan Niagara Falls tijdens de herfst zal een onvergetelijke ervaring zijn. Plan dus nu je reis naar Canada. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. Het is de perfecte tijd om naar de American Falls en Horseshoe Falls te reizen.

Ongeacht het seizoen kunt u de watervallen in elk seizoen bezoeken. De herfstkleuren zijn spectaculair in de watervallen, dus je wilt het zo snel mogelijk bezoeken. Overdag zijn de temperaturen bij Niagara Falls aangenaam, maar de avonden kunnen fris zijn. Als je van plan bent om te overnachten, overweeg dan om een ​​poncho te kopen en waterdichte schoenen te dragen. Evenzo kunt u de Skylon Tower bezoeken voor het beste uitzicht op de watervallen.

De grote hotels in de omgeving hebben bussen die u naar alle belangrijke bezienswaardigheden brengen. Sommige bieden een uitstekend uitzicht op de watervallen, andere zijn slechts middelmatige toeristenprijzen. Toch kun je een unieke plek vinden om te eten. Naast de toeristische trekpleisters kun je hier ook lekker eten in een gezellig lokaal restaurant.

Er zijn veel manieren om de watervallen te zien. Als je tijd hebt, kun je er ook voor kiezen om de watervallen vanaf het droge te bekijken. Naast de watervallen zelf kun je ook Old Fort Niagara bezoeken. Het is een geweldige plek om de spectaculaire watervallen van binnenuit te bekijken. Als je toch in de buurt bent, kun je ook de historische gebouwen aan de andere kant bezoeken.

Of je de Niagarawatervallen nu overdag of ’s nachts bezoekt, de watervallen zijn nooit gesloten. Of je de watervallen nu overdag of ’s nachts bezoekt, elk seizoen beleef je een andere ervaring. In de zomer zijn de temperaturen koeler en is het aantal toeristen hoger. In de winter zijn de watervallen nog steeds gratis, maar je kunt ook een taxi nemen. Naast gratis toegang kun je overdag ook genieten van een rondleiding door de watervallen.

Booking.com

Gerelateerde artikelen
Noord-Amerika

Yosemite National Park bezoeken met de auto

Een van de meest populaire nationale parken ter wereld is Yosemite National Park, en de beste manier…
Lees meer
Noord-Amerika

Een bezoek aan Saint Lucia

Saint Lucia is een vulkanisch eiland met dramatische taps toelopende bergen. Het land staat bekend…
Lees meer
Noord-Amerika

De Grand Canyon bezoeken in verschillende seizoenen

Het binnenland van Grand Canyon is over het algemeen warm en vochtig, maar ondanks de naam ligt de…
Lees meer

Geef een reactie