Noord-Amerika

Montreal bezoeken in de lente en winter

Een bezoek aan Montreal in het voorjaar is een geweldige tijd om te bezoeken. De temperatuur is aangenaam en je kunt zelfs een kersenbloesem zien. De winters zijn koud, maar de temperaturen variëren van het midden van de jaren ’20 tot de lage jaren ’40. Het kan sneeuwen of een combinatie van beide. Ongeacht het seizoen, zult u zeker een geweldige tijd hebben om de stad te verkennen.

Er zijn veel winkelmogelijkheden en als je alleen reist, kun je een boerenmarkt bezoeken en langs kraampjes snuffelen met lokale producten, fruit en ambachten. U vindt er ook ambachtelijke producten, waaronder potplanten en warm brood. U kunt ook verse zeevruchten kopen op de Jean-Talon-markt. Er zijn veel winkels die verse zeevruchten en andere artikelen verkopen. Een bezoek aan Montreal is de perfecte gelegenheid om van alles een beetje te proberen.

U kunt ook de markten bekijken, die met elkaar verbonden zijn. Marche Jean-Talon, een van de oudste openbare markten in de stad, biedt een breed scala aan goederen, waaronder vlees, vis en bakkerijproducten. Er zijn hier ook meer dan 300 verkopers.

U kunt de stad ook te voet verkennen. temperatuur in de winter is kouder dan in de zomer, en de wintermaanden. Voor de beste weersomstandigheden, bezoek de stad tijdens de warmere zomermaanden en val voor het herfstgebladerte. Als alternatief kunt u Montreal bezoeken in de winter, de temperaturen zijn relatief mild, met hoge temperaturen.

Een bezoek aan Montreal in de winter is geen plaats om stil te zitten. Er zijn tal van kerstactiviteiten in de stad, waaronder Igloofest, een EDM-buitenconcert. Het is ook mogelijk om een ​​weekend of twee door te brengen met het verkennen van de architectuur van de stad. Als u in de winter reist, moet u uw reis dienovereenkomstig plannen. U moet echter het zwaarste seizoen in Montreal vermijden, namelijk december. In feite is de beste tijd om deze prachtige stad in de winter te bezoeken tijdens de vakantie.

Het winterseizoen is de beste tijd om Montreal te bezoeken. Vooral de herfst is prachtig, met prachtige bladeren, kleurrijke bladeren en een met esdoorns omzoomde laan. Je vindt ook veel openluchtfestivals en speciale evenementen door de hele stad. Als je op zoek bent naar een manier om de drukte te vermijden, probeer dan een gratis show in het park. Als je een bezoek plant tijdens de feestdagen, kun je misschien zelfs een plek vinden die kindvriendelijk is.

Als u een natuurliefhebber bent, vindt u in de omgeving tal van wandel- en fietspaden. Daarnaast bieden de beroemde tuinen van de stad een geweldige kans om van de natuur te genieten. Vooral de gecultiveerde tuinen van de stad zijn een must-see bij een bezoek aan Montreal. Hoewel de Franstalige bevolking overheerst, spreken sommige inwoners nog steeds alleen Frans. Dit is het geval in het grootste deel van Quebec, maar het is nog steeds mogelijk om de taal en cultuur goed te proeven tijdens een bezoek aan Montreal.

Een bezoek aan Montreal is ook een geweldige plek om het Franse erfgoed van de stad te verkennen. Het heeft veel historische gebouwen en musea en de diverse cultuur bruist van het leven. De meest opvallende hiervan zijn de gebouwen in ouderwetse stijl in de oude binnenstad. Gasten zullen een geweldige tijd hebben om de prachtige koloniale geschiedenis van de stad te verkennen. U vindt ook een breed scala aan culinaire hoogstandjes in Montreal. Als je een fijnproever bent, wil je zeker poutine en kamouraska-lam proberen.

Het Marguerite Bourgeoys Museum is een geweldige plek om meer te weten te komen over de vroege geschiedenis van de stad en de lokale bevolking. De honderden jaren oude archeologische vindplaats is een must-see bij een bezoek aan de stad Montreal.

Booking.com

Gerelateerde artikelen
Noord-Amerika

Yosemite National Park bezoeken met de auto

Een van de meest populaire nationale parken ter wereld is Yosemite National Park, en de beste manier…
Lees meer
Noord-Amerika

Een bezoek aan Saint Lucia

Saint Lucia is een vulkanisch eiland met dramatische taps toelopende bergen. Het land staat bekend…
Lees meer
Noord-Amerika

De Grand Canyon bezoeken in verschillende seizoenen

Het binnenland van Grand Canyon is over het algemeen warm en vochtig, maar ondanks de naam ligt de…
Lees meer

Geef een reactie