Europa

Beste plaatsen om te bezoeken in Duitsland

Duitsland is de West-Europese bakermat van de beschaving en is de thuisbasis van het beroemde Oktoberfest en de Europese Centrale Bank. U kunt een bezoek brengen aan de iconische Brandenburger Tor in Berlijn, de geboorteplaats van het kapitalisme en Europa, en ook een bruisend nachtleven vinden in München. U kunt ook de Tweede Wereldoorlog-locaties van Berlijn verkennen, die bekend staan ​​om het geven van een intrigerend kijkje in de geschiedenis van de stad, of een middag doorbrengen op de prachtige Noordzeestranden. Hieronder vindt u enkele van de beste plaatsen om te bezoeken in Duitsland.

De stad Frankfurt is een van de beste plaatsen om in de winter in Duitsland te bezoeken, en u zult zeker het schilderachtige marktplein willen bezoeken. De beroemde kerstmarkt wordt elk jaar in de stad gehouden. De stad herbergt een aantal musea en historische bezienswaardigheden. Het is ook een populaire bestemming om te winkelen, met honderden boetieks en luxe warenhuizen.

In Heidelberg kunt u de middeleeuwse kastelen bezichtigen en de karakteristieke markten van de stad verkennen. U kunt ook genieten van een avondje uit op het sfeervolle plein van de stad. In Hamburg kun je vervolgens genieten van een moderne tentoonstelling in het Stadel Museum, dat een collectie van de meest populaire moderne kunst herbergt. U kunt ook genieten van een drankje in een van de biertuinen van de stad.

De gotische architectuur van de Dom van Keulen is een must-see. De historische stad herbergt ook een aantal kerken, waaronder de beroemde Hohenzollern-brug. U kunt zelfs heerlijk wandelen op de nabijgelegen zandstenen kliffen. U kunt ook een kanotocht maken langs de Concordiasee. En u mag het DDR-museum niet missen, waar u meer te weten kunt komen over het leven onder de nazi’s.

Het culturele erfgoed van Duitsland is duidelijk zichtbaar in de architectuur. Of u nu de voorkeur geeft aan een historische stad of een moderne stad, er is genoeg te ontdekken in de steden van Duitsland. Het Zwarte Woud, gelegen in de zuidwestelijke hoek van het land, is de thuisbasis van Douglas-sparren en zeeën van eiken. Met zijn indrukwekkende wolkenkrabbers en door rivieren uitgesleten valleien is deze regio een uitstekende locatie voor een dagje uit.

Als u op zoek bent naar avontuur in de natuur, probeer dan het Zwarte Woud. Dit betoverende gebied van Zuid-Duitsland is vermoedelijk de thuisbasis van Rapunzel. Het Zwarte Woud heeft ook meer bruggen dan enige andere stad ter wereld. Als u op zoek bent naar een echt authentieke Duitse ervaring, bezoek dan Hamburg. U zult genieten van het bruisende nachtleven, de fascinerende geschiedenis en de lokale gastvrijheid van de kosmopolitische stad.

Het culturele erfgoed van Duitsland is fascinerend. Dresden is een van de oudste steden ter wereld en herbergt een aantal herenhuizen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De stad is ook de thuisbasis van ’s werelds eerste kerstmarkt. De Marienplatz, of het centrale plein, is een van de mooiste plekken in Duitsland. Met een glaasje Rauchbier in Bamberg kunt u een heerlijke avond beleven, een gerookt biertje.

De middeleeuwse architectuur van de stad is adembenemend. Het is de thuisbasis van de beroemde St. Mary’s Church, die werd gebouwd in 1270. Gelegen aan de hoofdstraat van de stad, is de kerk roze met ingewikkelde glas-in-loodramen. Er is ook een klok die dateert uit de 14e eeuw. Het is belangrijk om de tijd te nemen om de kathedraal te bezoeken om de geschiedenis en cultuur van een stad te begrijpen.

In het westelijke deel van Duitsland is de Kölner Dom het beroemdste monument, met zijn 4000 jaar oude gotische kathedraal die de stad domineert. De Kölner Dom staat bekend om zijn schilderachtige uiterlijk en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad heeft ook verschillende campings. Als u op zoek bent naar een ontspannen toevluchtsoord in de bossen, ga dan naar de Moezelvallei, waar u het Duitse plattelandsleven kunt proeven.

Booking.com

Gerelateerde artikelen
EuropaStedentrips

Dit zijn de 5 topsteden van Spanje

Dit zijn de 5 topsteden van Spanje Spanje, misschien wel één en zo niet de populairste…
Lees meer
EuropaScandinaviëStedentrips

Wat zijn de populairste vakantiebestemmingen in Zweden?

Wat zijn de populairste vakantiebestemmingen in Zweden? Zweden is een land met een prachtige natuur.
Lees meer
EuropaStedentrips

De meest populaire vakantiebestemmingen in Oostenrijk

De meest populaire vakantiebestemmingen in Oostenrijk Oostenrijk is een land waar ieder jaar veel…
Lees meer

Geef een reactie