Noord-Amerika

Wat je niet mag missen tijdens je bezoek aan Victoria (Canada)

Een bezoek aan Victoria in Canada is een heerlijke ervaring die zowel de lokale bevolking als toeristen zal plezieren. Parken in overvloed in de stad, die ook beschikt over Victoriaanse architectuur. Ondanks zijn moderne uitstraling, heeft de hoofdstad van British Columbia nog steeds een deel van zijn Britse koloniale charme behouden, met indrukwekkende herenhuizen en architectonische monumenten. Een bezoek aan de Butchart Gardens is een must voor wie op zoek is naar een ontspannende dag in een prachtige botanische tuin. De 55 hectare grote tuin herbergt veel prachtige bloemen en beeldhouwwerken.

Victoria, gelegen op het zuidelijke puntje van Vancouver Island, is gemakkelijk bereikbaar per auto, veerboot of vliegtuig. Het ligt dicht bij Seattle en Vancouver, maar biedt een unieke sfeer die van beide verschilt. Het is ook een prima alternatief voor reizigers die op zoek zijn naar een rustigere stad. Je zult versteld staan ​​van Victoria!

Als je Victoria bezoekt, zorg er dan voor dat je tijdens de zonnige maanden een bezoek brengt. Het weer is mild en het regent alleen in de winter. Er valt ook regelmatig sneeuw in Victoria, waardoor de stad tijdens de koudere maanden een geweldige plek is om te bezoeken. Voor bezoekers zonder auto kunt u een auto huren of gebruik maken van de Harbour Ferry. Als alternatief kunt u er zelfs voor kiezen om er een te delen met een local. U kunt ook een boottocht maken langs de waterkant of een watervliegtuig huren bij de haven.

Hoewel Victoria een bevolking heeft van ongeveer 92.000 mensen, is het nog steeds relatief klein. Hierdoor is het verkeer geen probleem en is het navigeren door de stad eenvoudig. Verplaatsen is ook een gemakkelijke taak. Je loopt in ongeveer 10 tot 15 minuten van het ene deel van de stad naar het andere. In het CBD vindt u in minder dan 15 minuten alles wat u moet weten. Het is een stad die ideaal is voor zowel toeristen als de lokale bevolking.

Een bezoek aan Victoria staat garant voor een fantastische reis. Het ligt in het zuiden van Vancouver Island, dicht bij de Stille Oceaan en is de thuisbasis van de beroemde Vancouver Art Gallery. Het bruisende centrum van de stad is een must voor een vakantie. Het gebied herbergt vele wereldberoemde musea en galerieën. Het BC Parliament Building is de op een na oudste Chinatown in Noord-Amerika en een populaire bestemming voor Chinese toeristen.

Tijdens het hoogseizoen is het Fairmont Empress een populair hotel met veel parkeergelegenheid. De openbare bus kan erg duur zijn, dus het is beter om van tevoren een hotel te boeken. Een ritje met een watervliegtuig stelt je in staat om de stad door de lucht te zien, zonder dat je verdwaalt in de straten.

Een bezoek aan Victoria in Canada is een onvergetelijke ervaring voor toeristen van over de hele wereld. Als je van insecten houdt, is Victoria een bestemming die je gezien moet hebben. Een ritje met een watervliegtuig brengt je in 35 minuten van de haven van Vancouver naar de stad. Bij aankomst wordt u begroet door vriendelijke dieren die in de dierentuin leven. U kunt de dierentuin verkennen per boot of per watervliegtuig vliegen. Als u buiten het seizoen op bezoek bent, wees dan voorbereid op koud weer en af ​​en toe regen. Verder zal een bezoek aan deze bijzondere stad ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring worden!

Booking.com

Gerelateerde artikelen
Noord-Amerika

Yosemite National Park bezoeken met de auto

Een van de meest populaire nationale parken ter wereld is Yosemite National Park, en de beste manier…
Lees meer
Noord-Amerika

Een bezoek aan Saint Lucia

Saint Lucia is een vulkanisch eiland met dramatische taps toelopende bergen. Het land staat bekend…
Lees meer
Noord-Amerika

De Grand Canyon bezoeken in verschillende seizoenen

Het binnenland van Grand Canyon is over het algemeen warm en vochtig, maar ondanks de naam ligt de…
Lees meer

Geef een reactie