Azië

Bali bezoeken met een klein budget

green rice field

Als je op zoek bent naar een unieke en mooie bestemming, dan is een bezoek aan Bali een must. De tropische eilandprovincie van Indonesië is een prachtige plek om te bezoeken. Het eiland Lombok is het meest westelijke van de Kleine Soenda-eilanden, ten oosten van Java. De eilanden die deel uitmaken van Bali zijn ook de thuisbasis van verschillende kleinere naburige eilanden. Of je nu de ongerepte natuur van het eiland Bali wilt verkennen of wilt overnachten in een plaatselijke nachtclub, je kunt altijd een manier vinden om er te komen.

Een bezoek aan Bali vereist een beetje planning. Als je nog nooit op Bali bent geweest, kun je je reis het beste plannen tijdens het droge seizoen. Deze tijd biedt een mooi klimaat, maar zal meer regen hebben dan in andere periodes van het jaar. De kosten van accommodatie worden goedkoper en er is minder drukte. Maar wees voorbereid op wat hik en ruige plekken wanneer u op dit eiland reist.

Als je met een beperkt budget reist, probeer dan de meest populaire gebieden te vermijden. Zo kunt u de meest toeristische gebieden, zoals Kuta, mijden en in plaats daarvan kiezen voor rustigere plaatsen zoals pensions en warungs. Als je echter de high-end scene wilt ervaren, hoef je je niet aan een strikt budget te houden. Als u een taxi of gojeks neemt, kunt u geld besparen en toch een leuke tijd hebben.

Hoewel Bali een droog seizoen kent, kan het op elk moment van het jaar regenen. Als je in deze periode op bezoek bent, neem dan een paraplu of regenkleding mee. Hoewel de meeste plaatsen creditcards accepteren, is het raadzaam contant geld mee te nemen. Met een klein bedrag kom je een heel eind. Of u nu van plan bent een dagje te winkelen of te relaxen op het strand, een dag op Bali zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Een bezoek aan Bali is geen vakantie zonder een aantal tempels te hebben gezien. De eeuwenoude cultuur van Bali is zeker een bezoek waard. De duizenden tempels bevinden zich in dorpen, hotels en langs de weg. Je zult zien dat veel van hen zich in hetzelfde gebied bevinden. U kunt ook een religieus heiligdom in de buurt van uw hotel vinden. Bovendien zijn er honderden andere religieuze locaties op het eiland. Er is geen tekort aan eten in deze regio, dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk eet als je er bent.

De meeste toeristen die Bali bezoeken, huren motorfietsen. Een paar dappere avonturiers kiezen ervoor om te lopen, maar het is onmogelijk om het verkeer te vermijden. Het is het beste om een ​​motor te huren. Ondanks de hoge kosten is een motor op Bali een goedkope en veilige manier om het eiland te zien.

Het eerste dat u moet doen als u Bali bezoekt, is het weer bekijken. Als je in de jungle bent, wil je misschien wegblijven van de kustgebieden. Dit kan gevaarlijk zijn vanwege de hoge mate van vervuiling. Terwijl de meeste toeristen in stedelijke gebieden verblijven, zijn de landelijke gebieden vaak bedekt met rijstvelden. Het gebied is perfect voor sightseeing en is bedekt met rijke en tegelijkertijd prachtige rijstvelden.

Booking.com

Gerelateerde artikelen
StedentripsAzië

De meest populaire vakantiebestemmingen in Portugal

De meest populaire vakantiebestemmingen in Portugal Portugal is onder de Nederlanders een populaire…
Lees meer
Azië

Complete ontspanning tijdens je reis naar de Malediven

De Malediven zijn een droomvakantiebestemming. De ongerepte, turquoise wateren en witte zandstranden…
Lees meer
Azië

Hoogtepunten die je eigenlijk wel moét ontdekken tijdens je bezoek aan Tokio

Of u de stad nu bezoekt voor zaken of plezier, er is voor elk wat wils. U kunt bijvoorbeeld tempels…
Lees meer

Geef een reactie